Media

 “Stygge Dyr” (utgitt 15. november 2019)

Vi elsker søte dyr :-)  Med myke pelser og rosa snuter og fluffy haler og fine lyder. Og dem finnes det mange sanger om! Men har du lagt merke til at ingen synger om de stygge dyra? De som har skabb eller dårlig ånde eller øya på stilk eller tenna i pissevinkel ?

Det synes vi er veldig urettferdig! Faktisk så synes vi det er SÅ urettferdig at vi laga en sang om det.

Ps! Synes du dinosaurer er stygge eller fine? Vi elsker dinosaurer egentlig, men ville aldri reist tilbake i tidsmaskin for å besøke dem for de var nok ikke så veldig kosete??

Du kan høre hele sangen vår på Spotify eller iTunes eller Youtube eller Apple Music og kanskje noen flere steder eller her og det håper vi du vil. Høyt! HADET!

Og vi har tilogmed laga video. Her er den. HADET!

Hurra for at det 19. juni 2019 var femti (!!!) år siden Neil Armstrong landa på månen sammen med vennen sin Buzz. Tror du de var spente før de gikk ut av Månelanderen? Hvordan var det der oppe? Kanskje de håpa å treffe et (snilt) romvesen? Det hadde vi håpa på.

Men siden vi ikke reiste til månen eller møtte noen aliens lagde vi en sang om det i stedet, og hele den kan du høre nå på for eks Spotify eller Apple Music, og her får du musikkvideoen! Vi håper du liker den for det var faktisk ganske vanskelig å lage en så fin sang.

Og vi har tilogmed laga video til denne også. Her er den. HADET!

…du kan også laste ned låten der du vil:

Ell-o-ve-e: Her får du en smakebit av en sang som handler om at alle må få være glad i den de vil: