Media

LOVE: Here is the full video of the roller-skating super gang from LA! Look at our friends, look! Their faces! Their smiles! They are skating to OUR song can you believe it??? We are so incredible proud, it’s almost like having a baby (no offence to our actual children). Roughly one billion kisses, hugs and thankyous to Wendell Phipps, Tricia Plinzke, Kelsey Guy, Aaron Telias and Vinny Ohh who helped us make this video when the world was at its weirdest.

Hele albumet kan du jo høre her om du vil: (vi håper du vil)

hei kalas spilte konsert på Festspillenene i Bergen 23. mai 2020! Her er eit lite klipp:-)

 “SOVE” (utgitt 20. mars 2020)

Det har vel aldri vært vanskeligere å få sove enn nå. Ikke bare må man som vanlig tenke på søte dyr og rare dyr og at verdensrommet er så innmari uendelig og at hvaler har navn på hverandre og at det er dag i Kina når det er natt her og og og og, men også alt det skumle som skjer med bittesmå vesen som gjør folk syke.

For en stund siden laga vi en sang om det å være søvnløs, og vi har lenge planlagt at denne sangen skulle komme ut i dag og så ble vi litt usikre for tenk om noen blir sinna eller sure eller no for det kan man fort bli i en tid som dette. Men så gjorde vi det likevel, for den er faktisk ganske fin å danse til og dansing er en bra ting å gjøre når man ikke kan gå ut og ikke får sove heller.

Vi håper du liker den, at du vil spille den høyt og at du blir glad og vi lover at vi laga videoen før det ble sånn at man ikke skulle gå ut og for all del ikke ta seg i ansiktet i alle fall ikke kjøre t-bane. Hold deg frisk og ta vare på de du er glad i og alle de andre. Og hvis du er syk: BLI BRA IGJEN!

Love you, ok hadet. Og sov godt. Hadet. Hva er forresten dine beste triks for å få sove? Si det til oss.

Og enda mer forresten; hør sangen på Spotify eller Applemusic eller Youtube og sikkert noen andre steder og for all del syng med! HADET! zzzz. Hva sa du? Vi sovna.

 “Stygge Dyr” (utgitt 15. november 2019)

Vi elsker søte dyr :-)  Med myke pelser og rosa snuter og fluffy haler og fine lyder. Og dem finnes det mange sanger om! Men har du lagt merke til at ingen synger om de stygge dyra? De som har skabb eller dårlig ånde eller øya på stilk eller tenna i pissevinkel ?

Det synes vi er veldig urettferdig! Faktisk så synes vi det er SÅ urettferdig at vi laga en sang om det.

Ps! Synes du dinosaurer er stygge eller fine? Vi elsker dinosaurer egentlig, men ville aldri reist tilbake i tidsmaskin for å besøke dem for de var nok ikke så veldig kosete??

Du kan høre hele sangen vår på Spotify eller iTunes eller Youtube eller Apple Music og kanskje noen flere steder eller her og det håper vi du vil. Høyt! HADET!

 “Hadet bra, Neil Armstrong” (utgitt 19. juni 2019 )

Hurra for at det 19. juni 2019 var femti (!!!) år siden Neil Armstrong landa på månen sammen med vennen sin Buzz. Tror du de var spente før de gikk ut av Månelanderen? Hvordan var det der oppe? Kanskje de håpa å treffe et (snilt) romvesen? Det hadde vi håpa på.

Men siden vi ikke reiste til månen eller møtte noen aliens lagde vi en sang om det i stedet, og hele den kan du høre nå på for eks Spotify eller Apple Music, og her får du musikkvideoen! Vi håper du liker den for det var faktisk ganske vanskelig å lage en så fin sang.

…du kan også laste ned låten der du vil:

Ell-o-ve-e: Her får du en smakebit av en sang som handler om at alle må få være glad i den de vil:

https://www.instagram.com/p/BzASjEOF899/